Naši standardizirani izdelki so na voljo po naročilu, v nekaj vnaprej predvidenih dimenzijskih različicah in kombinacijah vrst lesa ter barv. Razpon možnosti je naveden pri podrobnejšemu opisu vsakega izdelka. Predvidene opcije so premišljene tako, da so primerne za večino ambientov. Kot manjše, neodvisno mizarstvo pa smo lahko precej prilagodljivi in za posebna naročila uporabimo vrste lesa in barve, ki jih sicer ni med predlaganimi možnostmi.

Kaj potrebujete?

Jedilno ali pisalno mizo, stol ali polfotelj?

pisalna miza

PUHI

Za delo od doma, študij ali otroško sobo.

stol

FITBULL

Preprost, masiven, udoben, vsestranski.

miza

FITBULL

Kvadratna miza za jedilnico ali kavarno.

polfotelj

PERO

Elegantno udobje z rahlim retro prikousom.

odličnost

Prejeli smo že kar 5 priznanj in oblikovalskih nagrad! To potrjuje, da naši izdelki resnično dobro odgovarjajo na sodobne bivanjske izzive in ponujajo sveže oblike, obenem pa upoštevajo trajnostne principe. Tudi v podjetniškem kontekstu smo prepoznani kot primer dobre prakse povezovanja kreativnega sektorja in lesarstva.

Kdo oblikuje?

Kdo izdeluje?

trajnostni

materiali

Vse Lepu pohištvo sestavlja masivni les. Največ uporabljamo hrast, jesen in oreh. Masivo kombiniramo še z vezano ploščo in furnirji, nekateri izdelki pa vključujejo še tekstilne obloge. Če se le da, les zaščitimo z oljem ali s premazi na vodni osnovi, kot alternativo poliuretanskim lakom. Uporabljamo lepila, ki so primerna tudi za stik z živili. Kjer je smiselno, dele spajamo z vijaki, kar omogoča zamenjavo in popravila. Končane izdelke se trudimo zapakirati kar se da ekološko, da je embalaže čim manj in da je ta v čim večji meri biorazgradljiva. Strankam priporočamo našo dostavo, saj poti načrtujemo tako, da pustijo čim manj ogljičnega odtisa, po dogovoru pa lahko uporabimo tudi dostavne službe ali osebni prevzem.

 

dobavljivost

 

Standardizirane kose pohištva izdelujemo iz manjših zalog vnaprej pripravljenih sestavnih delov. Potrjenemu naročilu sledi izbrana končna obdelava in zahtevane kombinacije materialov. Ob izdaji ponudbe naročniku sporočimo trenutni predvideni čas izdelave. V primeru izbire nestandardnih materialov ali dimenzij je lahko ta nekoliko daljši, odvisno od dobavljivosti polizdelkov in lesa.