Pohištvo po meri je vedno zanimiv in dobrodošel izziv! Vabimo vas, da izberete dimenzijsko prilagojeno standardizirano pohištvo v naši ponudbi. Seveda pa smo odprti tudi za povsem unikatne rešitve.

 

Vgradne omare, kopalniški bloki, kuhinje po meri, domače pisarne, bralni kotički, poličniki / regali, otroške sobe in druge inovativne rešitve nekonvencionalnih prostorov. 

Kako naročiti? Običajno projekti po meri potekajo v 8 korakih: 

povpraševanje  >

ponudba  >

meritve

na lokaciji  >

oblikovanje  >

potrditev  >

izdelava  >

dostava

na lokacijo >

montaža  >

1

povpraševanje

Izpolnite obrazec za povpraševanja, pošljite nam elektronsko pošto ali nas pokličite po telefonu. Poleg vaših kontaktnih podatkov nam sporočite približne mere želenega vgradnega pohištva, kakšna je obstoječa oprema, s katero bo v stiku, dodajte fotografije prostora ter morebitne skice in načrte, če jih imate. Dobro je priložiti še primere ambientov, ki so vam všeč, kot fotografije ali spletne povezave. Ob tem priporočamo, da si najprej ogledate naše serijske izdelke in že izdelane kose po meri, saj si tako lahko ustvarite predstavo, kakšne so naše oblikovalske rešitve. Nazadnje pa je dobrodošel še pričakovan cenovni okvir projekta.

2

ponudba

Če prejete informacije o projektu že zadostujejo za sestavo ponudbe, vam v najkrajšem možnem času odgovorimo z njo. Določimo tudi okvirni rok izdelave. Včasih je, glede na naravo projekta, potrebno obiskati lokacijo pred izdajo zavezujoče ponudbe, lahko pa vam tudi ponudimo različne možnosti izvedbe in vas seznanimo z izbiro primernih materialov. Ko dorečemo projekt, se praviloma dogovorimo za avans.

3

meritve na lokaciji

Pri vgradnem pohištvu pridemo na lokacijo, izmerimo prostor in zabeležimo omejitve, ki jih določa obstoječa oprema, ki bo v odnosu z načrtovanim projektom. Seznanimo se s specifikami prostora in predvidimo potek izdelave in montaže.

4

oblikovanje

Oblikujemo optimalno rešitev, ki vam jo posredujemo po elektronski pošti v -.jpg ali -.pdf obliki. V nekaterih situacijah lahko pridemo do več kot ene rešitve, med katerimi potem izberete najljubšo. Predlagate lahko neomejeno število popravkov, 3 pa so brezplačni (nadaljne obračunamo po vloženih dodatnih urah dela). 

5

potrditev

Po potrjeni izbrani rešitvi izdelamo tehnične načrte. prosimo za razumevanje, da po potrditvi spremembe niso več mogoče.

6

izdelava

Izkušeni mizar prejme tehnične načrte in se loti izdelave. Izbere kvalitetne materiale in preverjene postopke. Ker so projekti vgradnega pohištva edinstvene rešitve, je potrebno včasih pred dejansko izdelavo kakšnega detalja ali funkcionalnega dela končnega izdelka izdelati še prototip. To lahko pomeni daljši rok izdelave, a vas o tem vedno predhodno obvestimo.

7

dostava

Ko je naročeno pohištvo izdelano, se dogovorimo za točen termin dostave. Priporočamo, da je pripravite čim lažji dostop in kolikor je mogoče izpraznite prostor, kjer bomo vgradili dotični kos. Pri manjših kosih, kjer strokovna montaža ni potrebna, se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem v delavnici.

8

montaža

Montažo izvajamo po vnaprej določenem sosledju postopkov. V kolikor je mogoče, vse montiramo neposredno po dostavi. Pri večjih in kompleksnejših projektih pa je včasih potrebnih več obiskov monterja.